Προσωπικά Στοιχεία
Όνομα Ιατρού Κοντός Στυλιανός
Ειδικότητα Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Τίτλοι Md, Phd, FEBU, MES
Εμπειρία >4000 επεμβάσεις

Social Media

Βιογραφικό

Ο γιατρός Στυλιανός Κοντός του Ευστρατίου γεννήθηκε στη Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου 1976.

Σπούδασε στην Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2002 με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ και αφού υπηρέτησε το αγροτικό του και την στρατιωτική του θητεία πηρέ την ειδικότητα της Ουρολογίας το 2011 σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθηνάς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πειραιώς.

Το 2011 απέκτησε το δίπλωμα του Κολλεγίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων (FEBU), ενώ την ιδία χρόνια ανακηρύσσεται διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Πατρών μετά την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σχετικά με σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου της ουροδόχου κύστεως, που διήρκησε 6 χρόνια και με υπεύθυνο τον Καθηγητή και Πρόεδρο της Ιατρικής σχολής Διονύσιο Μπόνικο.

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ενδο-ουρολογικής εταιρείας από το 2006 συνεχίζει την μετεκπαίδευση του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γλασκώβης-Σκωτία-Ηνωμένο Βασίλειο από το 2012 έως το 2015, στην ομάδα του Καθηγητή της Ουρολογίας Ian Dunn, όπου εξειδικεύτηκε στην λαπαροσκοπική χειρουργική του ανώτερου ουροποιητικού ( όγκοι νεφρών με πάνω από 40 επεμβάσεις) αλλά και στην λιθίαση του ουροποιητικού με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές (minimal invasive) ήταν από τους πρώτους που εφάρμοσε την τεχνική της διαδερμικής νεφρολιθοτριψίας για την αντιμετώπιση μεγάλων λίθων του νεφρού, χωρίς τομή.

Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσης του απέκτησε πλούσια εμπειρία στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη με σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης όπως TURis και Green light laser και με πάνω από 4000 επεμβάσεις αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναίκειας ακράτειας.

Είναι επίτιμο μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Ουρολόγων Χειρουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, ενώ δεν ειναι λίγες οι προσκλήσεις ως ομιλητής σε συνέδρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Από το Φεβρουάριο του 2015 ίδρυσε τον δικό του πολυχώρο υγείας με την ονομασία MEDIPOLIS, όπου εδράζει το πρότυπο ουρολογικό ιατρείο του, με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, ενώ συνεργάζεται στον ίδιο χώρο με αξιόλογους και καταξιωμένους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, όπως παθολόγο, καρδιολόγο, μικροβιολόγο, γυναικολόγο και ακτινολόγο.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Εντιμότητα, πολλαπλάσια ικανότητα, γνώση, ακαδημαική κατάρτιση.....Όλα αυτά τα συναντά κανείς στο πρόσωπο του κυρίου Στέλιου Κοντού..... Ένα γιατρός ναυαρχίδα στον τομέα της ουρολογίας....

Στάυρος Σακκάς
Client Image

Φοβερός επιστήμονας και καταπληκτικός ανθρωπος που σπανίζει στην εποχή μας!!!

ΝΙΚΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
Client Image

Εκπληκτικός επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος. Επαγγελματίας με αντίληψη και λύσεις στο πρόβλημα μου.

Froso Kairi
Client Image