Ανδρόπαυση: Η κλιµακτήριος «χτυπά» και τους άνδρες

Τα συμπτώματα της ανδρόπαυσης, ή της ανδρικής κλιμακτηρίου οφείλονται στη μείωση των επιπέδων των ανδρικών ορμονών, ή ανδρογόνων και εμφανίζεται στους άνδρες, ως αποτέλεσμα της γήρανσης. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής της τα υψηλά επίπεδα στρες, οι λανθασμένες συνήθειες διατροφής και η κακή φυσική κατάστασης σε συνδυασμό με την αύξηση του προσδόκιμου ζωής έχουν σημαντική επίδραση στην ανδρικό σώμα. Η ανδρόπαυση εμφανίζεται μετά τα 40 και χαρακτηρίζεται από τα παρακάτω συμπτώματα:
Η ανδρόπαυση ή «ανδρική κλιμακτήριος» περιλαμβάνει συμπτώματα όπως απώλεια της λίμπιντο και της σεξουαλικής ικανότητας, νευρικότητα, κατάθλιψη, εξασθένιση της μνήμης, ανικανότητα συγκέντρωσης, κούραση, αϋπνία, εξάψεις και εφιδρώσεις.

Ο Έλεγχος της Ανδρόπαυσης είναι ιδανικός για άνδρες που θέλουν να γνωρίζουν τα επίπεδα των ορμονών τους με σκοπό να σχεδιασθούν οι κατάλληλες εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις, αν είναι απαραίτητο.
Οι αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία μπορεί να περιλαμβάνει τη στυτική δυσλειτουργία, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, λιγότερες αυθόρμητες στύσεις -όπως κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είστε άνδρας κοντά στην ηλικία των 45-50 ετών και δεν έχετε διάθεση να κάνετε το παραμικρό, ενώ επιπλέον νιώθετε να σας προδίδει και η σεξουαλικότητά σας; Ίσως περνάτε «κλιμακτήριο»!

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΘΕΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΝΔΡΟΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ-ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ.

Για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να θεραπεύσουμε τη στυτική διαταραχή με τη χρήση κρουστικών κυμάτων χαμηλής έντασης, μία μέθοδος επιστημονικά τεκμηριωμένη που ενεργοποιεί μηχανισμούς νεοαγγείωσης στα σημεία που επενεργεί, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος. Τα κρουστικά κύματα οδηγούν στη δημιουργία νέων αγγειακών κλάδων στο πέος βελτιώνοντας σταδιακά τη στυτική δυσλειτουργία σε πιο μόνιμη βάση.

Θεραπεία κρουστικών κυμάτων στη Στυτική Δυσλειτουργία
Τα κρουστικά κύματα μπορούν να δώσουν ουσιαστική λύση στην αγγειακού τύπου με σημαντικά πλεονεκτήματα:

• Οι ασθενείς ξαναβρίσκουν την αυθόρμητη διέγερσή τους και τη φυσική σεξουαλική ζωή τους.
• Μειώνει ή εξαλείφει την ανάγκη της προετοιμασίας για σεξ με τη λήψη χαπιών.
• Δίνει ελπίδα σε χρόνιους πάσχοντες από διαβητη χωρίς την ανάγκη ενέσεων ή προθέσεων.
• Είναι εντελώς ανώδυνη θεραπεία.
• Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες.
• Θεραπεύει το αίτο και όχι τα συμπτώματα της στυτικης δυσλειτουργιεας.
• Γίνεται στο ιατρείο. Δεν απαιτεί επεμβατικές διαδικασίες ούτε αναισθησία.
• Είναι κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία, με αύξηση της αιματικής ροής κατά 140%.